Érdeklődsz a párlatok világa iránt és szeretnél jó párlatokat választani, kóstolni? Ajándékba, összejövetelre, vacsorához, vagy egyszerűen saját magadnak vennél párlatot, és kis segítség kellene? Megismernéd, felismernéd a legfontosabb párlat kategóriákat? Az is érdekelne, hogy miként tudod felhasználni őket a gasztronómiában?
Amennyiben szeretnél választ kapni a fenti kérdésekre, nagyobb magabiztosságra tennél szert a párlat választás, készítés, kóstolás területén, akkor gyere el a Borkollégium 3,5 órás esti Párlat Ízelítő extra kurzusára.
A képzés remek lehetőséget nyújt a párlatokkal ismerkedők számára az élvezetes tanulásra 7 tipikusnak mondható kategória segítségével:
- Brandy
- Vodka
- Whisky/Whiskey
- Rum
- Tequila
- Flavoured spirit
- Liqueur
Tematika
- Párlat készítés (alapanyag, alapanyag feldolgozása, erjesztés, lepárlás, lepárlás utáni technológiai műveletek, érlelés)
- Párlat kóstolás (szín, illat, íz, minőség)
- A legfontosabb párlat kategóriák (7 db), ezek készítése, vezető aroma és ízjegyeik
- Párlatok és ételek, a párlatok helye a gasztronómiában
Kiknek ajánljuk?
- Párlat kedvelőknek,
- Párlat Ízelítő kurzust végzett hallgatóknak,
- Azoknak, akik szívesen sajátítanak el új ismereteket, amelyet akár a baráti társaságban, vagy az üzleti életben is tudnak kamatoztatni,
- Akik szeretnének elindulni a szakszerű párlatkóstolás útján.
Időtartam: 3,5 óra
Előadó: Petzold Attila - Párlat szakértő
Helyszín: Borkollégium (1067 Budapest, Podmaniczky 31. I/7.)
Mi a különbség a Párlat Ízelítő kurzus és a Párlat Ízelítő extra között?
|
Párlat Ízelítő kurzus |
Párlat Ízelítő extra kurzus |
Időtartam |
2 óra |
3,5 óra |
Kóstolt párlatok száma |
4 |
7 |
Fókuszban |
4 tipikus párlat kategória |
7 tipikus párlat kategória |
Tematika |
- a világ legelterjedtebb párlatai
- a legfontosabb párlatok készítése
- a párlatok külső, illat és ízjegyei
- a párlatkóstolás technikája |
- párlat készítés (alapanyag, alapanyag feldolgozása, erjesztés, lepárlás, lepárlás utáni technológiai műveletek, érlelés)
- párlat kóstolás (szín, illat, íz, minőség)
- a legfontosabb párlat kategóriák, ezek készítése, vezető aroma és ízjegyeik
- párlatok és ételek, a párlatok helye a gasztronómiában
|
Lemondási feltételek:
A tanfolyam díjmentes lemondására a tanfolyam napját megelőző 15 munkanapig van lehetőség. Ezt követően a tanfolyam napját megelőző 7 munkanapig történő lemondás esetén a lemondás díja a tanfolyami díj 50%-a, ezt követően a 100%-a.
Ez a kurzus ajándékba is adható. Vásárolja meg karácsonyra szeretteinek!
Ajándékba adom
Időpontok és tandíj
Teljes ár: 10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)
Jelenleg nincs induló kurzus, az időpontok feltöltés alatt vannak. Felmerülő kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36 70 622 1060 telefonszámon.